Schoonheidsspecialiste met veel huid-ervaring

U kunt bij mij terecht voor huidproblemen, overbeharing, gerstekorrels en mee-eters. Maar ook voor de behandeling van een droge of rode huid of andere problemen en probleempjes sta ik graag voor u klaar met mijn kennis en kunde.

In mijn schoonheidssalon in Delfzijl geef ik ook advies over hoe u het beste met uw huid kunt omgaan. Want elke huid is weer anders en heeft een persoonlijke behandeling nodig. Graag adviseer ik u hoe u ervoor zorgt dat uw huid mooi en jong wordt én blijft. En dat allemaal toegespitst op uw wensen.


De schoonheidsspecialiste met de beste producten

Voor de behandelingen gebruik ik onder andere de producten van het Duitse merk Alcina. Dat is een merk met een uitstekende reputatie en toch heel betaalbaar. Daarom werk ik er graag mee. En dat zult u waarderen. Want u vindt het toch ook prettig als u voor een redelijk bedrag een perfecte behandeling met de beste producten krijgt?


Uw schoonheidsspecialiste gevonden!

Elke huid wordt bij het stijgen van de leeftijd minder stevig. Dat proces begint al voor je dertigste. Ook wordt de huid in de loop der tijd doffer, gaat er vaal uitzien en er komen vaak vlekjes op of droge, rode plekken. Op zich is dit allemaal heel normaal maar vaak ongewenst!

Gelukkig kan ik er veel aan doen. Met meer dan 20 jaar ervaring in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging ben ik u graag van dienst als u uw huid weer in optimale conditie wilt hebben. Daarbij werk ik met de nieuwste technieken en de beste verzorgingsproducten zodat u ook de allerbeste resultaten mag verwachten. Zoekt u dus een goede schoonheidsspecialiste? Dan hebt u die nu gevonden!